Marcin en Milou

Gepubliceerd op 2 oktober 2023 om 07:18

Toen God ons dromen begon te geven over het reizen in een camper was dat erg verrassend voor ons, we hadden niet eens een rijbewijs. Mensen die God kennen bevestigden deze dromen. Toen we besloten om te reizen kregen we bovennatuurlijk €11.000,00. We kochten een camper en ik haalde mijn rijbewijs. Op de dag dat ik mijn rijbewijs mocht ophalen vertrokken we. Het was een wonderlijke start voor ons gezin. De reden dat we reizen in een camper is omdat God het ons heeft gevraagd.

‘Daarom is ons hoogste doel: doen wat Hij wil, of we nu in dit lichaam of thuis bij de Here zijn.’

‭‭2 Korinthiërs‬ ‭5‬:‭9‬

We stellen ons beschikbaar op en volgen Gods leiding in het reizen. We reizen naar plekken die God ons laat zien om daar samen met de Heilige Geest de mensen te bereiken, te genezen, te bemoedigen of wat God ook maar wilt doen.

Het bijzondere van een camper is dat je naar specifieke plekken kunt reizen en dat je snel onderdeel bent van de bevolking. Op sommige plekken bleven we 1 dag, spraken we mensen en trokken we weer verder. Op sommige plekken verbleven we een maand en hadden we diepgaander contact met de lokale mensen die daar woonden of werkten of mensen die in busjes woonden.

We hebben dezelfde dingen gezien als in de Bijbel. We zagen mensen genezen, we zagen mensen diep aangeraakt worden door Gods kracht, mensen namen Jezus aan, demonen gingen eruit, mensen werden bemoedigd. We zagen bijzondere dingen gebeuren door de kracht van de Heilige Geest.

Onderweg werkten wij via onze laptop voor onze onderneming en gaven we onze kinderen thuisonderwijs. Het leven in een camper ziet er op de plaatjes erg mooi uit maar kent ook veel uitdagingen. We stonden meestal op parkeerplaatsen. Normale dingen zoals wassen, water en wc zijn niet vanzelfsprekend zoals dat in een huis is. Vooral met kinderen kunnen deze dingen een uitdaging zijn.

Vorig jaar verkochten we onze camper omdat we leiding ontvingen om een grotere camper aan te schaffen. Ik heb dit jaar een C1 rijbewijs behaald en kijken we nu rustig naar een andere camper.

Kort geleden vroeg God ons om een bepaalde stap te maken richting de grotere camper. Toen we deze stap maakten kwamen Peter en Irene op ons pad. God had ons de afgelopen periode geleid om als eerst in Nederland naar bepaalde steden te gaan voordat we weer een langere reis zouden maken. We spraken af voor een kennismaking en we vertelden hun over onze reisplannen binnen Nederland. Peter en Irene kregen het op hun hart om ons de camper van Maranatha Travel uit te lenen. We hadden ineens vervoer om voor meerdere dagen naar verschillende steden in Nederland te gaan. Mooi hoe God dit weer leidt.

https://forerunner.info/projecten/spirit-move

https://spiritmove.myportfolio.com/