Wij zijn Peter en Irene, hebben drie kinderen in de leeftijd van 11, 9 en 6 en zijn ons avontuur met God zo'n twee en een half jaar geleden begonnen. Het begon in de periode dat we meer met God en met bijbellezen begonnen. Zonder aanwijsbare aanleiding kreeg Peter interesse in campers en begon hij zich te verdiepen in het bouwen van campers. Irene zag de bui van een nieuwe hobby al hangen en begon dit enthousiasme van Peter een beetje te temperen. Maar toen kreeg Irene een droom dat er een reis naar Oostenrijk moest plaatsvinden. Op dat moment hadden we geen geschikt  vervoers- en/of kampeermiddel voor zo'n lange reis. Irene is toen gaan bidden waarmee we dan op reis zouden moeten. Het antwoord: de eerste camper die je op Marktplaats tegenkomt moet je aanschaffen. Dus met onze laatste spaargeld zijn we naar Drenthe gereden en hebben onze eerste camper aangeschaft.

Doordat we deze regelmatig verhuurden konden we ook vaak het evangelie verkondigen aan onze huurders. Na een tijd maakte God ons duidelijk dat we zelf campers moesten gaan bouwen. We hadden toen nog geen idee waarom: "er zijn al zoveel camperbouwers, wat voor verschil zouden wij moeten maken?". We besloten God te gehoorzamen en hebben in geloof een (in onze ogen veel te grote) loods gehuurd in Wapenveld. Het was handelen in geloof, onze eigen camper paste er zelfs niet eens in!

We hadden een lege loods en een camper die niet binnen kon staan! Vervolgens zijn we gaan bidden voor een eerste bus en geld om het te verbouwen. Daar heeft God voor gezorgd en toen zijn we in geloof de bus gaan verbouwen! 

Nu twee jaar later heeft Peter ondertussen zijn (betaalde) baan opgezegd, hebben we geïnvesteerd in de aanschaf van de benodigde machines, een tweede camper gebouwd en heeft God duidelijk gemaakt dat onze campers op pad mogen met mensen die het verlangen hebben het evangelie te gaan verkondigen!

Wij geloven dat Jezus ons geroepen heeft om campers te bouwen om het evangelie verder te verspreiden binnen Europa en daarbuiten. Want zoals Jezus zegt in Johannes 4: "de velden zijn wit en rijp om geoogst te worden..."  en in Lucas 10 “De oogst is wel groot, maar er zijn te weinig arbeiders. Bid daarom tot de Heer van de oogst dat Hij arbeiders stuurt om de oogst binnen te halen."   

Met Kaleb (Kaleb was een van de grote strijders uit het volk Israël die tot in hoge leeftijd het beloofde land veroverden) zijn wij in 2022 naar Oostenrijk geweest en hebben daar genoten van een prachtig land. Ook hebben we mooie contacten opgedaan en hebben we mogen getuigen over Jezus aan verschillende mensen die op ons pad kwamen.

De eerste modellen worden gebouwd op basis van de Mercedes Benz Sprinter. Een stevige robuuste bus die vele kilometers probleemloos kan rijden. Op de pagina "bouwverslagen"  zijn de huidige bussen te vinden die omgebouwd zijn of worden.