Krystian en Danielle (NL)

Gepubliceerd op 18 februari 2024 om 14:32

Hallo! Wij zijn Krystian en Danielle. Wij houden heel veel van Jezus omdat Hij zo goed is geweest voor ons. Het is ons verlangen dat de natien worden overstroomd met Gods Heerlijkheid en Macht. Daarom vertellen we graag aan mensen over Jezus en leiden hun naar Zijn aanwezigheid. In Zijn aanwezigheid is pure liefde! God heeft onze leven vernieuwd, ons gevuld met Zijn Geest en ons in vuur en vlam gezet om de wereld om ons heen te vertellen over Hem. Als Hij dat voor ons heeft gedaan, kan Hij dat doen voor jou!

 

 

Chrystus Dla Polski (Christ for Poland) Meer dan 221.000 Polen leven in Nederland. Velen daarvan worstelen met depressieve gevoelens en verslavingen. Ze hebben het nodig om over Gods liefde te horen. Om hen te bereiken organiseren we Poolse opwekkingsbijeenkomsten. We geven spullen weg, zingen aanbidingsliederen, verkondigen het Evangelie en geven de Heilige Geest de ruimte om te werken door genezing, voor vrede  en vreugde en mensen weer heel te maken.  Daarnaast hebben we de mogelijkheid om nieuwe gelovigen te dopen

 

Missietrips naar Polen we geloven dat Polen op de drempel staat van een grote opwekking! Startend in 2024 zullen we missietrips naar Polen organiseren om het Evangelie te delen in de straten en om opwekkings bijeenkomsten te organiseren met locale kerken. We halen momenteel geld op om een camper te kunnen aanschaffen waarmee we de trips kunnen maken. Help ons mee in dit project door een gift te geven.